Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум от дигателя на Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шум от дигателя на Алфа 146

Здравейте колеги,
    от няколко месеца си търся алфа 146.Имам познат,които вкарва коло от Италия и сега е вкарал една Алфа 146 1.6 103к.с.-двигателя е боксер.Обаче от дигателя или по точно от към картера има лек шум.Казаха ми че може да е от лагерите на коляновиа вал.Ако някой се е сблъскал с подобен проблем,ще му бъда много благодарен ако напише по нещо.Иначе като цяло колата е в много добро състояние,а и цената също 1300лв

Колега ... Не знам как ще прозвучи , но в никакъв случай не си взимай 146 за 1300 лева ... Какъвто и приятел ще да ти е вкарвача на коли
    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Първоначално публикувано от bububu Покажи съобщение
      Здравейте колеги,
      от няколко месеца си търся алфа 146.Имам познат,които вкарва коло от Италия и сега е вкарал една Алфа 146 1.6 103к.с.-двигателя е боксер.Обаче от дигателя или по точно от към картера има лек шум.Казаха ми че може да е от лагерите на коляновиа вал.Ако някой се е сблъскал с подобен проблем,ще му бъда много благодарен ако напише по нещо.Иначе като цяло колата е в много добро състояние,а и цената също 1300лв
      ква е тая цена??? тва сигорно е бъкано с проблеми,много ниска цена. А за тези шумове пиши в търсачката (шум,лагери,колянов вал,и т.н) в нея има всичко
      Last edited by emo84; d.m.y г., 18:39.

Comment

Хайде стига ,бе!Май пак гроздето е кисело.Цената си е много добра.Казваш от картера!?Да не би да е малко по-назад!?Може да е и лагер на съединителя.Каквото и да е,ако колата е запазена си струва,а проблема е сигурно някоя простотия.Шум от картера не може да са лагери.Ако са толкова износени,че да шумят,след 5 минути работа ще блокира мотора.Ако лампата за маслото гасне-не са лагерите.Дай повече инфо!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
        X